Avtodiagnostika je preprost način za branje podatkov iz krmilne enote in iskanje napake v vozilu. Ne glede na to, ali lučka na vgrajenem računalniku sveti ali ne, bo avtodiagnostika prebrala podatke in identificirala problem.

Ponujamo bralnike kod napak OBD2 in diagnostiko celotnega sistema za profesionalne servise, pa tudi za tiste, ki vse popravijo v svoji garaži. Izbirate lahko med našo ponudbo profesionalne avtomobilske diagnostike LAUNCH za osebne in tovorne avtomobile.

Niste prepričani, katera diagnostika je prava za vas? Odgovorili smo na najpogosteje zastavljena vprašanja naših strank in vam pomagali pri izbiri.


Kakšno avtodiagnostiko uporabiti za osebna  vozila?

Kakšno avtodiagnostiko uporabiti za osebna vozila?

Danes je vsak avto opremljen z elektronsko krmilno enoto. Krmilna enota so možgani celotnega avtomobila, ki je odgovoren za delovanje motorja, skeniranje vrednosti in signalov ter snemanje različnih podatkov, ki so pomembni za nemoteno delovanje vašega avtomobila. Če pride do  napake v enem od sistemov, vam bo pogosto vaš avto pokazal opozorilno lučko na računalniku vašega vozila. Če  vam računalnik  na vozilu ne pove, kaj je določena napaka, morate uporabiti avtodiagnostiko.