Leto se počasi in zanesljivo bliža koncu, kar pomeni da je za veliko ljudi najlepše obdobje leta pred vrati. Dajmo še mi vsaj za kratek čas uživati v otroški radosti in čarovniji Božiča Foxigy. Vsi imamo v sebi božično dete, kateremu božične iskrice osvetlijo lice.

Božično vzdušje se ne nanaša samo na materialne stvari, ampak mora priti prvenstveno od vas. Ampak zanesljivo se boste strinjali z nami, da bo prekrasno  visoko božično drevo okrašeno s svetlikajočimi božičnimi lučkami in okraski prineslo  svečano in čarobno vzdušje v vsak prostor.. To je toplo vzdušje družine, prijateljev in pozitivne energije, ki je vam vsem potrebna v časih polnih izzivov.

Trenutno tržišče nudi izbor različnih božičnih izdelkov s različnimi opisi, oznakami, atributi. Kako se ne izgubiti v spletu takšnih reči?

Dimenzije božičnega drevesa

Osnovni kriterij za izbiro božičnega drevesa so njegove dimenzije. Da bi se izognili komplikacijam je treba v naprej izbrati mesto za postavitev drevesa in potem izmeriti prostor kjer želite drevo postaviti. To vam bo pomagalo pri izbiri prave višine stebla. V naši ponudbi boste našli božična drevesa različnih velikosti (višina 100-290 cm). Najnižja božična drevesa so primerna za male prostore, najvišja pa prinašajo božično udobje v velike prostore ali pisarne.

           

Barva božičnega drevesa

Naslednji kriterij o katerem se pogosto govori je barva božičnega drevesa. Danes ni omejitev za vašo domišljijo in na trgu lahko najdete drevesa različnih barv. Klasična zelena je vedno aktualna. Zelena barva je simbol življenja in ima pozitiven in optimističen učinek. Prinaša kos narave v vaš prostor. Dviga koncentracijo in vnaša varnost. Krepi telo in duha. Lahko se kombinira praktično s vsemi barvami, zaradi česar je idealna podlaga za pisane okraske. Popularne so jelka, bor ali smreka.

Kdor bi zagotovo rad imel bel božič, bo kupil belo božično drevo .Bela je barva čistoče, reda in nevtralnosti. Dobro vpliva na ustvarjalnost in skupen pretok energije. 

Mogoče bi bil kdo zainteresiran za rozasti dragulj. Ta je barva prijateljstva, sreče in čustvenosti ter harmonizira učinke. To je barva ljubezni, sočutnosti  in notranje čistoče. V raznolikosti obstaja lepota, ki jo je samo treba izbrati.

Oznake božičnega drevesa

Božična drevesa iz naše ponudbe imajo nekoliko drugačne oznake. Pojasnili vam bomo vsak pojem in kako vam lahko oznake pomagajo pri izbiri proizvoda. Iščete drevesa prekrita s snegom ali naravni izgled? Imate radi vejice prekrite s kristali snega? Na naslednji povezavi lahko vidite razliko….

Na naših spletnih straneh lahko najdete nekoliko oznak.Poglejmo kaj te oznake pomenijo. Vse te oznake so fugurativne v zvezi s božičnimi drevese in prav prenesen pomen pove več o drevesih. Na ta način se lahko z besedami opiše občutek in vzdušje, ki ga božična drevesa ustvarjajo.

Classic (Klasično)

= Tipično, zelo dobro, preverjeno s časom in popularno niz let.

  • Drevesa iz naše ponudbe z oznako Classic imajo svetlo barvo, niso prekrita z snegom in izgledajo naravno

Premium (Premium)

= Ima boljšo kvaliteto od ostalih podobnih izdelkov

  • Drevesa iz naše ponudbe Premium so temnejše, niso prekrite z snegom in prav tako imajo naravni izgled.

Luxury Diamond (Luksuzen diamant)

= Označuje nekaj edinstvenega, ki vas bo osrečilo, ker tega nimate pogosto

  • Drevesa iz naše ponudbe označena z  oznako Luxury Diamond so prekrita s snegom, ki spominjajo na mraz.