Božič 2021 počasi in zanesljivo trka na naša vrata in z njim tudi veliko vprašanj in priložnosti. Katero barvo božičnega drevesa izbrati? Katere okraske obesiti na božično drevo in katere ne? Katere božične okraske izbrati? Kakšni so trendi Božiča 2021? Odgovarjamo na vprašanja.

Katera barva božičnega drevesa je trendi v letu 2021?

Trend božičnih dreves prekritih z snegom se nadaljuje. Čarobni šarem snega bistveno poveča čarobno vzdušje božiča. Božična drevesa prekrita z snegom  so postala pri naših kupcih zelo popularna. Razen čarobnega vzdušja imajo tudi praktično prednost- takšna drevesa ni potrebno veliko okraševati. Samo obesite božične lučke in nekaj božičnih okraskov in imate pripravljeno božično drevo ki izgleda luksuzno.Katera je barva tega božiča?

Trendi se menjujejo iz leto v leto, nekateri ostajajo dlje, drugi ostanejo samo leto dni. Že nekaj let se v svetu božičnih okraskov srečujemo z mentalnimi barvami. Prejšnjo leto je bila to večinoma zlata barva, to leto je popularna srebrna, ampak nič ne boste zgrešili z zlato barvo. Novost v svetu božičnih barv je nežna pastelna barva- staro roza, mentol in nežno nebeško modra.

Pomembno je da ne pozabimo na prostor okoli božičnega drevesa. Vsekakor ne želite da neprimerni predmeti okoli drevesa pokvarijo vaše delo in trud.  Načrtujete postaviti drevesa na tla, v tem primeru je primerna imitacija krzna, ki se lahko okrasi z svetilkami, darilnimi škatlami in drugimi dekoracijami ali enostavno pustite drevesa stati. Kot vidite ta način okraševanja prostor izgleda zelo zanimivo. Zagotovo bodo všeč tudi najmlajšim članom družine.

Katerokoli barvo božičnega drevesa in božičnih lučk izberete ali obliko božičih okraskov, bistveno je da vam prinaša veselje. Želimo vam prijetne in brezskrbne praznike.

Novost za najpogumnejše je črna barva božičnih okraskov. Glede na to da je črna barva najbolj opazna na beli podlagi jo je primerno izbrati za belo božično drevo. Izberite si odlično podlago za črne okraske. Božično drevo okrašeno takšnimi okraski izgleda moderno in inovativno.

Kakšni so trendi božiča 2021?

Na eni strani obstajajo trendi ki na nas vplivajo, z druge strani ima vsak od nas svoj stil, metodo okraševanja in ideje. Nekateri ljudje zaupajo enemu božičnemu drevesu in okraskom niz let, drugi menjajo božična drevesa in božične okraske vsako božično sezono.

Letošnji okraski za božično drevo bodo v duhu prekrasnega božičnega cvetja,naravnih motivov, perja, posebnih okraskov v obliki ptic in živali